Vila i Engelberg

Hur har er helg varit? Min har varit galet lugn men skön. Har verkligen försökt vila upp mig till max efter lägret i Pitztal, vet att det kommer hektiska perioder framåt så det gäller at ta vara på vilodagarna nu. Formtoppningen inför Levi har sakta börjat, då ska det va tryyysch när jag står på start;)

Har ju annars varit en skön helg i soffan framför WC:n från Sölden, spännande att se allas åkning efter ett långt uppehåll. Det får ju än att känna att premiär i Levi börjar närma sig för egen del också. Är svårt att beskriva känslorna, men man känner bara i kroppen att det börjar närma sig skarpt läge. Tankarna mot när man står på start dyker upp allt oftare och jag kan komma på mig att tänka allt mer på åkningen, allt det tekniska, osv.
P1170702
Kaffe och lite GS, ganska skön söndag
Untitled33
Som sagt annars ganska lugn helg i Engelberg
P1170692
Nu undrar ni varför jag lägger upp en bild på Peakkläder med Matilda i mitten… Nej men detta är en av typ 2 annonsbilder Peak kör under hösten och det roliga är att jag sålt bilden till dom. Så lite extra kul att gå in i Peakbutikerna och se sin egna bild överallt. Någon mer såld bild och jag kan kalla mig fotograf;)
P1170693

unnamed
Och här även som annons i dubbeluppslag.