Reklaminspelning, trysch och träningstips

Under förmiddagen var jag ute i Spånga och gjorde en reklaminspelning med en v landslagets sponsorer. Möttes av en galen set up där ute, säkert 30-40 pers som sprang runt och var involverade, så kul att se lite hur det funkar. Jag var där ganska kort tid och ska väl inte påstå att jag överprestera, fick lite svart på vitt att min skådespelartalang inte riktigt är på topp.

Sedan var det raka vägen till gymmet där jag, Matilda och Mackan körde ett pass med Andreas. Andreas som landa från USA och ytterligare en NHL turne, är nog en tidsfråga innan han är fast där borta. Men kan va kul att resa dit för att träna istället, för oss alpinåkare blir han inte av med;)
IMG_1529
Som ni ser ganska seriösa grejer, typ en av 5-6 uppbygga greenroom.
Untitled32
Sedan gymmet, mycket hopp och få reps för att bygga upp tryschet inför Levi.

11. Träningstips 3D Alpint – Skridskohopp from Mattias Hargin on Vimeo.

Här är 11 och näst sista träningstipset, en ganska skön övning i cable crossen, där man jobba mycket ben men även en hel del överkropp/core för att stabilisera upp. Tips är att börja med lite lättare vikt för att få in rörelsen och sedan testa öka för att känna hur det känns.