Winter classic i Kåbdalis

Har kört två dagar till med träning här uppe, vi får faktiskt ut riktigt fin träning med dubbla pass per dag. Idag hade vi även en liten inofficiell landskamp mot Schweiz, vi dela upp gänget och körde halva gänget i deras bana och tvärt om. Dagens förhållanden var dock lite svårt, dimma, dålig sikt och bitvis lite socker (ni kan läsa allt dessa som bortförklaringar), för Schweiz gick segrande från båda banorna. Viss besvikelse på gänget och framför allt tränarna, men vi kommer igen. Imorgon ska vi nog köra liknande upplägg men mot norrmännen. Den känns dock betydligt mycket viktigare, så imorn gäller det;)

Något som dock var betydligt mycket roligare var gårdagen fys som blev utomhus hockey ala winter classic. Vi fick låna skridskor och klubbor från skolan här och körde på en tjärn som hade frusit typ 5cm. Det knacka rejält några gånger men höll matchen igenom. Riktigt roligt. SVT var där och filma så är rädd att det kommer se ut som man springer runt på lädret på dom sjukt slöa skridskorna, och att slalomhjälmen inte kommer göra att man ser skit tuff ut. Upplagt att man kommer få några gliringar från träningsgänget (hockeygänget) om dom får se detta, hahaha.
P1180323
Gårdagens träning där ni kan se mönstret i snön. Dom balkade hela backen natten innan. Blev inte isigt utan mer lagom hårt och skönt.
P1180325
Hockeyrinken
P1180327
Egengjorda mål. Fyscoach Sjödin hade lagt ner ett grymt jobb att styra allt. Lägg även märket till bilarna som agera strålkastare.
P1180330
Avbytarbänk
P1180336

P1180335
Idag var solen som bortblåst. Dimma, fuktigt och rått
P1180339
Körde som sagt mot Schweiz
P1180344

P1180349

P1180382

P1180389