Recovery

Lämnade Kåbdalis ganska sliten igår, har inte varit någon sjuk mängd med träning, visst vi har kört två pass skidor och lite fys så har nog ändå varit lite belastning när jag tänker efter. Men är också för att backen där uppe är så pass flack, så man måste gå 120% för att åka snabbt och jaga hundradelar i varenda sväng. Det höga tempot känns som det suger musten ur mig.

Nu har vi i alla fall tagit 3 dagar ledigt från åkning, så flög ner till Stockholm igår för att andas lite storstadsluft. Passade även på att utnyttja en present jag fick av Matildas syskon tidigare i höstas, en övernattning på Grand Hotel, så jag och Matilda checka in igår. Började njuta en lite SPA (jag är ju dock för rastlös för att SPA:a, sjukt tråkigt;)), sen gick vi ut och åt en middag på B.A.R som ligger precis runt hörnet innan vi körd filmkväll i en sjukt skön hotellsäng.

Höjdpunkten var dock morgonens frukost då buffen nog kan ha varit en av dom bästa jag kör. Hade allt man behövde och kändes fräsch. Jag älskar ju verkligen att hänga ut länge och käka frukost och dricka stora mängder kaffe. Det är livskvalite! Så skulle kunna göra om det bara för att få frukosten igen.

Sedan var rummet nog ett av det största och storslagna hotellrum jag bott på, om man räknar bort typ Vail/Beaver Creek där vi haft enorma hotellrum eller snarare lägenheter. Som ni ser nedan gick jag igång lite på utsikten, sköt iväg några bilder på slottet.
P1180490

P1180404

P1180396

P1180479

P1180411

P1180413

P1180469

P1180476