Close call!

Jag la ut en lite rolig film på instagram i eftermiddags, avslutningen på andra åket i Schladming förra säsongen. Jag hade lite av ett close call där sista käpparna och var bara mm från ett magisk carvingkast, lyckades dock häva krafterna och ta mig igenom det hela. Minns själv känslan fortfarande. Hade ett andra åk där jag satsa allt för att köra upp mig och lyckades sätta ner ett ganska skapligt åk som dock tog på krafterna då jag varit ute och riskerat hela vägen och det försökte jag även sista målbranten då jag vet att där kan man göra mycket tid. Dock känner jag direkt när jag går igenom sista hårnålen ”fyyyy fan va tajt det är, det där kommer fan inte att gå”. Sista käpparna täta ihop ordentligt och man blev tvungen till en rejäl tempoväxling. Jag valde dock att komma in lite väl tajt vilket höll på att kosta mig en urkörning men slutade upp med rejält tidstapp bara. Vilket fall, jag kommer igåg känslan när jag slänger mig in och benen känns som dom viker sig bara och jag skjuts iväg, och jag tror till ooh med jag fick känslan att jag ger upp, då jag trodde skulle landa på ryggen i lössnön, men på något sätt hävde jag det hela och kom igenom. Så gör hemläxan och träna benen;) Jag hade behövt köra ännu mer så dom inte vikt sig från början, haha.
Skärmavbild 2015-11-13 kl. 11.46.22
Kolla filmen här!
Skärmavbild 2015-11-11 kl. 22.13.45
Här är även en intressant sak jag såg. Bloggen lästes förra året från 134 länder vilket är lite kul då den enbart är i svenska. Som ni ser går den dock fortsatt trögt i Afrika, så där ska jag nog kära en drive framåt. Roligt att så många läser trots språket. Men om ni har bra kontakter i Afrika, tveka inte att dela med er av sidan där;)