Premiärseger!

Kom just tillbaka från backen, vi körde eftermiddagstävling idag. Så nu håller på att packa om för avresa efter åkning imorgon och måste hinna få i mig någon mat innan fotbollen. Sjukt peppad på den matchen.

Tillbaka till dagen. Det blev en bra premiär för min del, fick öppna upp säsongen med en seger vilket känns skönt. En seger är alltid en seger och det är aldrig lätt att vinna. Idag var det dock extra starkt startfält för att vara FIS tävling, så känns extra bra idag. Framför allt att försvara dom svenska färgerna och hålla Norrmännen bakom mig som jag skrev igår. Var kul att tävla idag, även om vi kör på tid mycket på träningarna så blir det helt annorlunda när det väl blir tävling. Så kul att få lite av dom känslorna och peppet igen.
P1180637

P1180649-2

P1180657

P1180658

P1180666