Äntligen kommer snön

I väntan på snö så blir det mer tid och träning på gymmet. Har haft några bra pass senaste två dagarna, ben i torsdags och igår ett överkropp/core pass, lite inspiration och bilder ser ni nedan. Idag känns kroppen ganska använd så får nog bli lite vila för att få lite återhämtning. Är annars ganska lugnt i byn då skidåkningen inte kommit igång ännu, vilket är lite skönt, alltså lugnet. Skidåkningen hade jag mer än gärna haft och när vi vakna upp imorse så kan man se att det närmar sig med stormsteg.
P1180820
Ben i torsdags och där dessa utfall som ni säkert nu känner igen stod på programmet. Som ni ser trycker jag på bra upp för att sedan våga släppa ner med fart för att få ett tyngre momentum.
P1180821

P1180838
Haha, här var Matilda , mindre nöjd. En blandning av att hon är jäkligt trött och sedan lite sur på mig, jag stod och pressa henne att gå djupare, tills hon skrek ut ”JAG ORKAR INTE”… Vi körde en skön cirkel över cirka en minut med lite olika rörelser, där vi avsluta med att explodera i lite olika riktningsförändringar på 5-10 sec. Ni ser banan i spegeln framför Matilda. Tänk typ en slalombana där man ska klara av att i slutet av banan kunna explodera/reagera, likt min instafilm från någon vecka sedan.
P1180878
Gårdagens core, där ni kan få lite bättre inblick i filmen längst ned.
P1180926

P1180927

P1180817
Haha, ser rätt nördigt ut. Men vi hade seriekväll där vi kolla lite olika serier.
P1180979-2
Regnigt utanför fönstret igår kväll
P1180989
För att imorse vara snö
P1190012
Kaffe för en skön lördagsmorgon

Core 20/11 from Mattias Hargin on Vimeo.