Seriemarathon

Matilda har senaste veckorna matat igen 2 säsonger av Bron och är helt såld, så pass såld att hon tvinga mig att igår börja titta säsongen 3 tillsammans med henna. Inte optimalt men känns som det går att hoppa in utan större problem. Vilket fall, sedan dess har vi inte gjort särskilt mycket annat än att mata igen dom avsnitt som finns ute. Är ju härligt att fastna så i en serie, men man känner sig också rätt lökig att tillbringa för mycket tid i soffan under dagarna. Är inget jag är särskilt bra på när jag är hemma, på läger kan jag ligga och kolla hur mycket som helst men hemma få jag dåligt samvete att jag är slö. Men nu känns det som en bra återhämtning inför nästa veckas träning.

Hann med ett pass på gymmet i alla fall under eftermiddagen, så det ingav lite mer energi och ro att kolla vidare nåt mer avsnitt nu ikväll;)
P1190025
Mysigt att va inne och se hur det toksnöar ute. Dock lite sent för min del då jag drar imorn igen, så premiären på skidor här får vänta tills nästa gång. Ser ut som dom kommer öppna upp här i mitten av veckan om det kommer tillräckligt med snö, men det känns det som.
F23B5928
Inna vi drog på gymmet passa vi på att bara ta en liten kortare promenad ute i snöfallet, för att vakna till liv till träningen. Här i utgången på garaget i mitt nya ställ från J.L, som finns ute i butik.
F23B5944