Gällivare

Har ju glömt att uppdatera här senaste dagarna, är uppe i Gällivare och utöver träningen har det senaste dagarna funnit lite andra saker min energi har gått ut över. Har fått lägga rätt mycket kraft på att jag ska få köra EC racen i Hemsedal kommande vecka, har varit en del meningsskiljaktigheter kring hur platserna ska fördelas. Nu kommer jag dock få köra där vilket är perfekt uppladdning inför kommande WC race i Val d’Isère, att få chansen att tävla innan dess. Får dock inte med mig hela WC laget vilket kanske är mindre optimalt, men så är det med det.

Vilket fall, har kört två dagar träning här. Har faktiskt lagt mycket fokus på att testa lite nytt material och ideér vi tänkt på, då vi som sagt har mycket tid över nu. Har fått intressanta resultat men kanske inte det jag leta efter, men bra feedback för framåt. Nu kommer jag dock gå tillbaka och köra på samma material fram till WC premiären för att inte strula till det.

En slutsats jag annars har dragit eller kommit på igen är att det är faktiskt är ganska mörkt här uppe denna tid och det inte är ofta det bjuds på bra ljus under träningarna. Senaste veckorna vi kört i Kåbdalis och nu även här så har det varit en hel del flatljus. Är väl förhoppningsvis bra träning, men man längtar lite ner till alperna och ljusare dagar.
P1190039
Morgonen jag rulla ut från Engelberg i måndags.
P1190045
Julpynt på Zurich flygplats.
P1190047

P1190052
Första morgonen möttes vi av fint väder under en kortare stund. Som jag skrev på Instagram, under vår 3 timmars tränginsession hann vi typ både se soluppgången som solnedgången. Lite kul.
P1190068

P1190088

P1190097
Två bra saker, DIF och Atomic;)