Käftsmäll

På schemat idag stod det parallel, vilket är något jag gärna skulle vilja köra mer av och kommer göra framåt. Framför allt för att vara redo inför februari och racet i hammarbybacken. Men det skapar också en rörelse som är bra för min slalom då jag blir provocerad att verkligen göra dom saker som jag faktist tränar på i slalom, så som att svälja ordentligt i svängväxel. För då man går runt käpparna så blir man riktigt provocerad att göra det än mer, vilket som sagt är bra träning för mig. Passet fick dock en abrupt slut redan efter 4 åk, då jag satte ett carvingkast rakt ut i skyddsnätet och åkte på en rejäl käftsmäll. Skyddsnäten är bra men långt ifrån sköna och det tog verkligen tvärnit från kan det vara 30-40kmh, och det känns ändå i kroppen. Nu kom jag undan med lite skrapsår i ansiktet och en stelhöft, så jag ska inte klaga. Men glad att man inte vred något knä på oskönt sätt i nätet och att faktiskt nätet satt där vilket inte är en självklarhet, för annars hade jag suttit ute i stenarna utanför. Men varför tänka så när det gick bra;)
P1190100
Möttes av en fin morgon
P1190104
Haha vi hitta en liten sten under besiktningen, eller en liten sten som snarare visa sig vara ganska stor. Den låg mitt i spåret.
Skärmavbild 2015-11-26 kl. 14.00.37
Om ni är nyfikna vad som hände efter detta, spana in min instagram för film.
P1190170-2
Jag var tillräckligt fit för ett banpass på gymmet, så allt är lugnt som sagt. Här lite utfall med Mackan.
P1190132
Dagens lyftkran var dock Anton som gav stången en match i marklyften.