3D på Sportnytt

Skärmavbild 2015-12-01 kl. 22.45.35
Kolla ni sporten igår, annars får ni gå in och kolla nu i efterhand då vi snacka en del träning där. Under ett sånt kort inslag får man ju inte med allt, men lite inblick. Man kan ju även få uppfattningen att det är endast detta vi gör, står och hoppar på en matta från olika punkter. Just här så gjorde vi en hel del hopp med 10kg vikt i form av bollen från olika positioner och lägen.

Apropå mattan så heter den Procedos och ni hittar den här., det är ett grymt redskap som underlättar en hel del och även får dig att tänka lite annorlunda. Är lätt att jobba med mycket olika fotisättningar osv. Ta tex någon av dina favoritövningar och så försöker du ha mattan i huvudet och se vad som händer om du ändrar fötterna efter punkterna för att varier övningen.