Halvvägs

Jag gjorde jobbet halvvägs idag, eller snarare mer mot 2/3 delar av tävlingen. Ledde efter första åket efter ett ganska stabilt åk och tyckte jag sedan prestera bra i ett ganska uppkört bana i andra åket. Behöll ledningen till mellantiden. Dock klanta jag till det 10-15käppar innan mål och flög ut på fel ställe och tappa mycket tid, vilket resultera i en 11:e plats till slut. Så rätt dåligt resultat, för det är ju ändå det som avspeglar dagen, men nöjd med att farten finnas där. Dock måste jag ta med och lära av misstaget, får inte ge bort det så enkelt, för jag slarva faktisk själv bort segern. Fokus hela vägen imorn.
P1190214
Har varit ganska grått idag, men en hel del snökanonsdimma stundtals.
P1190215
Skönt med race och mycket tid och häng mellan åken. Är ju speciellt att sitta någon timme för att sedan gå ut och explodera igen.
P1190217
Sånt där härligt gult ljus i backen.
P1190216
Backen vi kör i är SG backen här, den som går runt. Den vanliga GS/SL backen är inte öppen. Så är en väldigt flack sträckning och inte så händelserik, men än mer svårt att åka fort.