Svår start

Dag 1 med träning i Veysonnaz var ingen lätt historia. Tränarna hade vattnat dagen innan ankomst och fått gå i spåret för att platta ut vilka sektioner vilket hade gjort att det frusit ganska ojämt i partier. Detta i kombination med väldigt tajta avstånd vilket är det man kan vänta sig i Val d’isere gjorde det riktigt svårt. Kändes som man kom in och vande sig efter varje åk, så förhoppningsvis är det lite bättre åkning imorn. För åkningen idag var inget att hänga i granen,

Annars sjukt skönt att va här i nere i Europa och åka skidor igen. Känns mer på allvar, man är närmare där allt händer, tävlingar osv och sedan skadar ju inte ljuset, solen och bergtopparna runt omkring. Ger en skön energiboost.
IMG_6496
Hade sällskap av brosan idag. Jonas som bor i Verbier körde hit och har hängt runt under dagen, så trevligt sällskap.
P1190488
Med bergen runt omkring, mena jag detta, utsikten från hotellrummet.
P1190486

P1190487

P1190493
haha, fysrummet där allt händer.
P1190500
Veckans inköp är denna sak vilket jag spanat på länge. NutriBullet, en blender/extractor som är riktigt smidig och jag nu kan ha med på resor och kan göra smoothie/juicer på hotellrummet. Skönt att kunna få lite trysch när maten suger. Ja jag vet att jag redan reser runt med sjukt mycket grejer, men en extra lite sak kan ju inte skada och jag tänkte ge den en chans. Det jag förstått är edgen med denna och jag nu även upptäckt efter två dagar, är att den är mkt bättre än en normal blender och ska finfördela allt på ett mycket bättre sätt. Typ rödbetor, broccoli, morötter och andra tunga grönsaker går att köra också. Får se hur länge jag orkar resa med den dock. Jag lovar detta är inte sponsrat, jag har bara bränt inne på juicer;) Jag glömde ta en bild på hela maksinen, får via imorn hur smidig den är.
P1190502
Eftermiddagen resultat, där jag tog ett glas nu och spara två mindre flaskor i kylen för imorn bitti och backen imorn. Bladspenat, Broccoli, Avocado, ingefära, persilja, äpple, kiwi, banan, vatten och chlorella pulver.