Ett steg i rätt riktning

Det blev som jag trodde, lättare att åka på isen till idag, man var lite mer på tå och behärska det lite bättre. Dock är jag inte riktigt nöjd med åkningen. Saknar det där lilla extra tempot under träningen igår och idag, blir lite stående och får inte dom vinklar jag vill ha. Så det måste vi höja upp ett snäpp till senare i veckan, jag har ju har ju det, är mer att dom svåra förhållanden gör att man ryggar bak lite. Nu kör vi en dag till med träning innan vi rullar mot Val d’Isère imorgon efter lunch.

Haha, fick en kommentar av en läsare som ville att jag skulle beskriva ordet Trysch/Tryscha då han inte hört det på så många andra ställen. Lätt beskrivning, är ju bara en slang av tryck/kraft som används flitigt i träningsgänget med Andreas. Det bästa är att det passar in på dom flesta sammanhang.

Som när man gör en övning med extra fart i, lite mer explosivt, då tryschar man. Alltså mer kraft i övningen. Som jag beskriver ovan att jag saknar det sista tempot i åkningen och inte har den sista kraften jag vill i svängarna, det sista tryschet saknas alltså.

Kan ju även användas med mat, juicer etc. Antingen när något är starkt eller väldigt näringsrik, då har den ju i båda lägen bra trysch. Alltså att maten ger mycket kraft eller kanske power är rätt ord att använda. Så inte så svårt, men som sagt väldigt passande i många lägen.
P1190507
haha två stora grabbar i en lite väl liten gondol.
P1190512
Träningsbacken där vi legat tillsammans med Italien, Schweiz senaste två dagarna.
P1190510
Primoz och Anton diskuterar dagens material, Yoda på spång som vanligt
P1190545
Jag lovade ju en bild igår på hela NutriBulleten, så här är den.
P1190542