I’M READY TO RACE

På söndag drar som sagt äntligen slalomsäsongen igång här i Val-d’Isère. Det är 8 månader sedan jag senast stod i startgrinden under världscupavslutningen i Meribel. Så det känns underbart att äntligen få kasta sig ut genom grinden och åter komma in i hetluften igen, det är det jag lever och brinner för. Under dessa 8 månader har det inte gått många dagar utan att jag tänkt tillbaka mot segern i Kitzbühel, det är den känslan som hela tiden driver mig att orka göra det där lilla extra i träningen. Jag har gjort allt som står i min makt för att få uppleva dessa stunder igen… I’M READY TO RACE

För att höja pulsen lite inför söndag har Atomic gjort en lite teaser inför premiären som ni ser nedan… För att få extra skön känsla skulle jag tipsa om att dra på ett par hörlurar eller skruva upp volymen lite.

Thumbnail_ReadytoRace_MH