Godkänd premiär tillslut

Då är premiären avklarad, blev kanske inte vad jag tänkt mig men godkänt i slutändan ändå med en 10:e plats. Startade dock upp med ett väldigt dåligt första åk, där det inte var mycket som kändes bra. Det slog och jag kunde inte gå på skidorna alls, känslan var bedrövlig. Skulle säga 50/50 till material kontra passivitet från min sida. Vilket fall fick vi jag analysera och gjorde några mindre ändringar till andra, bytte raceskidor till ett annat par då dom i första åket hade spruckit fram (dock ingen inverkan på resultatet), sedan valde jag att ta bort lite lifters under främre tå bindningen för att ta bort lite tryck fram vilket gjorde att jag i först åket fick in skidorna under mig alldeles för snabbt och inte kunde jobba igenom laggen alls på bakändorna.

Detta blev bättre känsla till andra och då var även jag betydligt rörligare i åkning, vilket går hand i hand. Tyckte jag satte ner ett bra åk dock var jag besviken då jag kände jag avsluta åkningen och den bra rörelsen typ 2/3 delar ner i åket, så hade mer tid att ta där. Dock sluta det ändå med enhyfsat klättring från 19 till 10:e plats, vilket också rädda upp premiären.
Untitled2
Så fick lite tid u leaderboxen under andra åket i alla fall, vilket ger lite extra energi.
P1190625
Jag och Jonas efter andra åket. Skönt med lite familjestöd på plats.
P1190627
En pall vi är ganska vana att se, Kristoffersen, Hirscher och Neureuther. Grabbarna körde på riktigt fin åkning och visar bara att det gäller fortsätta jobba om man vill vara med där uppe i kommande tävlingar.
Untitled

Untitled1
Så var bara kliva på det direkt. Nej men vi brukar försöka klämma in ett benpass under raceveckor, och då är eftermiddag direkt efter race ganska lämpligt. Så har man fått vila ut kroppen idag istället.
P1190661
Sedan styrde vi vidare gänget mot Italien
P1190707

P1190711

P1190714
Där vi just checka in i Carezza där vi ska träna och racea Europa Cup i veckan.