Två pallplatser

Efter en lugn förmiddag med herrarnas GS från Alta Badia och damernas i Courchevel på tv så håller jag nu på att packa redo att rulla mot Madonna vid lunch. Gårdagen var dock långt ifrån lugn. Var iväg och tävla Europa Cup igen i San Vigilio, dryga timmen härifrån. Vi körde först ett slalomåk/tävling på förmiddagen där dom 32 bästa sedan gick vidare till en parallell på kvällen. Jag fick med mig en andra plats i slalom tävlingen endast 1/100 från vinsten, men bra och skön åkning där.

Sedan i Parallellen fick jag tyvärr vika mig mot den kommande vinnaren i semifinalen men lyckades sedan rädda upp med en tredjeplats i alla fall, så en till bra prestation där och skönt med två pallplatser på en dag. Idag är jag dock sjukt sliten och har ont i kroppen, blev ju 10 st parra åk med fullinsats och var även två hopp i banan, så det känns idag. Dock skön urladdning med lite mann mot mann och bra träning för Stockholm Världscupen senare i vinter.

Parallellen var även ett riktigt fint arrangemang där San Vigilio/Kronplatz verkligen går all in att för att ge en bra show med fyrverkerier och bomber på hoppen under tävlingen och diverse andra ljusshower. Var även en hel del publik på plats. Är kul när mindre orter är stolta att även arrangera EC, då blir det ofta bra tävlingar.
P1190850
Körde slalomkvalet i denna backen.
P1190851
Annars var känslan mer att det var sen februari/mars igår, solen värmde på fint och man kunde sitta ute och njuta. Så dåliga julkänslor än så länge.
Skärmavbild 2015-12-20 kl. 11.28.12
Hade tyvärr inga bilder från kvällens parallell då det som sagt var fullt upp, men här är en screenprint av gårdagens pall och e
P1190856
Och här gårdagens priser. Fick två pokaler och två stora flaskor bubbel. Tyvärr fick jag inte ta del av dom fina prispengarna i parallellen då det som vanligt inte delas ut till WC åkare rankad topp 20.