Julledigt

Gårdagens race blev tyvärr inte särskilt lyckat då det slutade upp med en urkörning i andra åket, som vanligt när man kör ur blir det en sjukt tom känsla. Så mina 5h i bil själv igår natt ingav tid till en del tänkande och funderande, men det är skönt att få den tiden ibland. Jag visste att det krävdes riktigt snabb åkning i andra igår så försökte verkligen kliva på det, men hann som sagt inte komma särskilt långt. Sjukt tungt och lite grus i maskinerit för tillfället, men det ska vi nog kunna vända ganska snart. Och ni som tittade på racet hörde nog att jag var lite förbannad efter målgång redan i första åket, då jag skrek rakt ut ”hur fan kan jag vara så jävla dåligt”. Det roliga var att det i efterhand inte var så dåligt, en 8:e plats 20/100 från pallen. Men det var bara min reaktion direkt när jag kom i mål och såg att jag typ var sista av dom som kört, 6a och var 1,4 efter Kristofferson. Jag missa bara att alla typ var över sekunden efter och jag trodde det skulle sluta upp betydligt sämre än en 8:e plats och ganska skönt utgångsläge inför andra. Haha, så kan det gå, men jag tyckte bara att åket kändes ok och när jag fick se tiden blev jag lite upprörd över att inte räcka till;)

Vilket fall, åkningen känns rätt bra, men befinner mig inte riktigt där jag hoppats efter två tävlingar. Men det är slalom, det svänger sjukt snabbt åt båda håll. Så gäller jobba in sig i matchen nu igen, för efter julledigheten kommer slalommånaden Januari med alla klassiska race. Då vill jag tillbaka uppåt.

Skärmavbild 2015-12-23 kl. 21.42.52
Annars kanske man mest ska vara nöjd att man slapp en drönare i bakhuvdet, för ingen har väl missat drönaren som slog ner nån halvmeter bakom Hirscher i andra åket igår. Sjukt nära alltså och galet.
Skärmavbild 2015-12-23 kl. 21.20.40

P1190954
Drog strax efter tävlingen igår och anlände till Engelberg vid 03.27, så har varit lite halvseg idag.
P1190997-2
För att inte förstöra dagen helt, så drog jag ut en tur i längdspåret med Matilda för att få lite frisk luft och piggna till. Det hjälpte någon timme, sedan har jag varit rätt seg alltså.
P1200023
Var i alla fall fint ute… Det har ju inte kommit snö på sjukt länge här nere, så ryktet går att skidåkningen upp på berget inte är den bästa. Men imorn ska jag upp och titta med egna ögon.