Juldags shredd

Var rätt seg igår efter all julmat men drog upp vid lunch för att få några svängar och framför allt lite sol. Fick jobba lite för att få med Matilda upp, men tror hon i efterhand var rätt nöjd att komma upp. Jag valde igår att suga med GS laggen upp, så var rätt rolig friåkning i pisterna och jag tror garanterat jag hade snabbaste laggen på berget igår. Dom är dock inte helt lätta dom där spetten, vissa gånger svänger dom på rätt fin och ibland när man viker in går det bara rakt fram. Jag tror det var över ett år sedan jag senaste körde GS så kanske är därför man inte riktigt är helt vän med skidorna, dock jäkligt kul så kanske måste göra det oftare.
P1200154
Julafton gänget!
P1200158
Fullmåne över byn på julafton
P1200174
Steinberg och även här nya liften som nu går direkt från byn upp hela vägen till Stand på typ bara 17min, betydligt effektivare.
P1200176
Matilda och mina lagg igår
P1200228

Untitled

P1200178

P1200191
Här avslöjas Matilda hur hon verkligen kände igår, en stor stor jäsp;)