Lugn dag med benpass

Åter igen en dag ner i byn, både jag och Matilda kände att det var läge att stanna nere från berget, söndag och massa folk och som sagt inte dom bästa förhållandena. Så efter en hel förmiddag framför datorn med lite serier tog vi omvägen till lunchen med en kortare promenad upp längs sydsidan i solen. Ganska stora kontraster på sidorna i dalen, där uppe känns det mer som vår då allt är helt grönt. Dagens riktiga aktivitet var kvällens benpass där jag tyckte jag fick ut ett ganska fint pass med mkt roliga övningar, utöver några klassiska tunga utfall. Ni ser lite blandning nedan på bilderna.
P1200252
Promenad med kameran i högsta hugg.
F23B6018
”Men hörru, kan du sluta fota mig hela tiden”
F23B6044

F23B6049
Juice-time!!!
F23B6053
Jag och Matilda fick denna maskin i julklapp av en väldigt omtänksam kompis, och den har gått varmt senaste dagarna. Dock är det svårt att få tag i färska rödbetor här nere, finns inte på butiken varje dag.
F23B6065
Matilda tyckte någon borde höja värmen på gymmet då hon blev tvungen att värma upp i dunjackan… Är mer hon som är sjukt kall av sig skulle jag säga.
F23B6088
En bra magövning med mycket rotation, där jag körde med olika fotisättningar/stans, här är utgångsläge.
F23B6083
Slutläge där jag försöker skapa så mkt fart som möjligt och sedan bromsa i ytterläge. Ganska tungt! Körde med stång istället för en viper, vipern är något lättare att hantera och stången får sånt jäkla momentum då den är längre.
Untitled23
Bara några rotationer med olika fotisättningar och höjd, vilket provocerar lite mer.
Untitled22
Utfall med 10kg bollen där jag från utgångläget försökte gå ner med fullfart och sätta bollen utanför, för att bromsa och vända upp igen. Körde ett utfall per punkt. Som ni ser får jag ta i en del i vändningen trots liten vikt… Behöver jag säga det… Att värma upp baksidan;)
F23B6126
Sido drag där jag även varierade slutposition mellan dom olika punkterna. Mattan är grym och rolig att träna med. Använd den någon av dina favoritövningar så ska du se att det öppnar upp sig fler möjligheter då den får dig att tänka lite mer.
F23B6134
Och smidig att ha med då man bara viker ner den i väskan när man är klar. Ni hittar den här.