Gott nytt År

Gott Nytt År på er! Nu håller vi tummarna för att 2016 blir lika bra och roligt.

Förutom ett benpass har jag en ganska lugn dag, packar och förbereder för avresa. Imorgon drar jag iväg igen och drar igång inför nästa race, Zagreb fast som blivit inställt och flyttat till Santa Catarina samma datum istället. Ska bli kul att dra iväg och få kasta sig in i Januari som är den mest fullspäckade slalommånaden. Jag har haft ett ganska långt jullov, någon dag längre än vanligt men kände det var välbehövligt. Hade två inplanerade träningsdagar i mellandagarna som jag ställde in då jag kände att två extra dagar hemma kunde göra mer susen. Samla energi och vara sjukt taggad när jag imorn drar iväg och det är jag nu. Sedan kanske det är fel att kalla det ”lov”, har ju åkt en hel del skidor och även tränat en del…Men även lagt fokus på några bra behandlingar och vila för mitt knä. Har en fysio i byn som är grym och hjälpt mig på ett fint sätt i dagarna.
P1200453
Igår var det ännu en dag med lite piståkning, hade ju föredragit puder, men ganska kul och välbehövligt att nöta lite slalom friåkning också. Känna lite teknik och nöta svängar. Körde samma recept som tidigare dagar, först uppe för att att få fint innan alla turister kommer upp och allt blir sönderkört. Haha ganska sjukt att man är uppe och krigar om att va först i pisten. Hoppas det ser annorlunda ut nästa gång jag är här, för nu ser snön ut osm den rulla rin över alperna snart.
P1200436

P1200444
Jag och Matilda märkte att vi båda var rätt sjukt matchade igår, utan att vi lagt någon särskild energi på det. Alltså se mina kläder mot skidor/bindningar/hjälm, pjäxorn. 10 poäng på den! Jag har annars kanske glömt skriva men om ni varit uppmärksammade så har ni nog sett det, att Matilda signat och nu även också kör för Atomic. Det är superkul och bra, vi har lite roliga projekt i loopen för våren.
F23B6142
Ni vet säkert att jag gillar kaffe och igår så städade jag skåpet och sortera lite, då insåg jag att det fanns tillräckligt med bryggmetoder/kaffeverktyg, haha ändå hyfsad setup med 8 olika varianter.
F23B6155
Och självklart malen som en av de käraste ägodelarna.
F23B6156
Därför tycker jag det är extra kul att det öppnat upp ett rosteri här i byn med grymt kaffe.
F23B6178
Nya hobbyn nr 2 är ju juice, jag har dom senaste dagarna pressat så sjukt mkt grönsaker. Blir bra för mig att komma iväg lite nu och göra något vettigt;)
P1200502
Matilda i dagens benpass, hitta lite skönt ljus på övervåningen och underexponera för att enbart få fram Matilda med ljuset som föll in från takfönstret.