Sen ankomst

Idag vaknade jag upp i en liten Sud tyrolsk by vid namn Mals som ligger bara ett stenkast från Bormio/Santa Caterina. Stenkast är om man kastar rakt över berget, men nu på vintern går vägarna en längre väg runt så vi hade ändå 10mil som tog upp emot 2 h. Rakt över kan det inte vara längre än 2mil. Där följde vi i alla fall damernas tävling och mellan drog iväg till en inomhushall och körde lite lättare aktivtet/raceprep.

Lite annorlunda att vi kommer in så sent till raceort, men känns faktiskt lite skönt. Man slipper gå och stampa och vänta, nu blir det mer pang på. Har racemöte nu vid 21, så vet inte nr eller så mycket annat för imorn, men det drar igång vid 10.00. Så bänka er och håll tummarna! Backen såg under damernas tävling fin ut, den är helt klart av den flackare karaktären. Synd bara att jag senaste dagarna varit snabbast där det varit som brantast;) Men flackåkning är ju dock en gammal specialtet som man nog ska kunna plocka fram imorn. Blir full gas!
P1200576
Hade en bra och snöig sista träningsdag i Reiteralm igår innan vi rulla bort mot Mals.
P1200587
Vakna upp till det här.
P1200583

P1200589