Adelboden med Nr 5

Kom ju till Adelboden sent igår och planen idag var friåkning i en backe bredvid racebacken samtidigt som GS tävlingen kördes, dock så ställdes tyvärr GS:n in och samma så med vår friåkning. Eller vår friåkning ställdes inte in men pga vädret så valde vi att stanna inne och spara krafterna för imorn. Regnet och dimman lockade inte tillräckligt mycket. Riktigt grisigt väder idag, så hoppas på bättring tills imorn även om det inte ser så ut. Så nog bara ställa in sig på grisiga förhållanden och jobbigt väder. Jag går ut med nr 5 imorgon i alla fall.

Nedan kan ni få lite närmare inblick vad vi gör en dag som denna, då det inte blir någon åkning. Se SVT:s klipp här, och även lite tankar om morgondagen här
Untitled-331
Imorse med en kaffe i handen och tankar om vad som händer med vädret.
P1200707
Andre på väg ut från taket under kvällens klassiska Adelboden lottning.
P1200709

Untitled-51
Igår när dom kicka igång helgen aktiviteter och fest i byn