Tillbaka i träning

Då vi körde start på dagens träning i Adelboden kl 12 idag, så fick jag möjligheten att sova en natt till hemma. Jag rullade efter frukost från Engelberg istället och kom hit vid 10-tiden idag. Lagom i tid för att värma upp inför passet och vara redo för träningen. Två dagars åkning hemma känns som det gett bra energi, kände mig pigg på träningen.
Untitled-631
Bild på mig och Matilda från gårdagen, var lika vitt och snöigt som dagen innan men hade en rolig skiddag ändå.
P1200816
Redo att rulla mot Engelberg imorse.
P1200824
Väl framme såg det ut att snöat skapligt senaste dagarna.
P1200828

P1200838
Snön kom och gick under passet, men trots mycket snö senaste dagarna fick vi ut en ganska bra tärning. Var rodel och gropar, men hyfsat stöd så man kunde gå fullt. Utmanande men lite rolig träning.
P1200845

P1200839

P1200852
Körde tillsammans med Amerikanerna idag, här Robby Kelly i en skön sväng. Han är en kille som kör riktigt fint och nog framåt kommer göra grymma WC resultat. En annan rolig anekdot om honom är att han kör med mjukiskläder under fartdräkten och där av extra stor dräkt så han ska få plats. Ser rätt kul ut när han tar av sig jämfört mot alla andra som har supertajta underställ för att optimera för fartvind osv. I Slalom spelar det inte så stor roll tror jag.