Racedags i Wengen

Är i Wengen och kom just tillbaka från kvällens lottning där jag drog nr 4 till imorn. Dags att börja leverera om jag även framåt vill kunna kasta mig ut med dom siffrorna på bröstet. Slalom går imorgon vilket fall inte i den vanliga klassiska slalombacken, utan pga snöbristen så bestämde dom tidigt att vi kör i slutdelen på DH- sträckningen istället, vilket är en helt annan banprofil. Den är faktiskt vad man sett på bilder, tokplatt, men med vissa tekniska partier mot slutet. Så gäller att skruva upp tempot och veva på ordentligt imorgon om man ska hänga med.

Annars så fick vi en fin träningsvecka i Adelboden, där vi avslutade med en riktigt fin sista dag, då solen titta fram vilket var ett ta sedan sist.

Haha i bakgrunden samtidigt som jag skriver kan man höra pumpet från musiken och festen som är ute på byn just nu. Nästan så spritångorna tränger sig in genom fönstret. Denna helg är det verkligen en folkfest och fylleslag här med närmare 50,000 i publik över dom tre dagarna. Får nästa dra på öronpropparna om man ska kunna somna.
P1200868
Från sista träningsdagen i Adelboden, som har en hel del intressant terräng i området.
P1200869

P1200875

P1200879
Gillar den här bilden jag tog på Bäck. Klev bara upp 20m från mål och kunde knäppa näst sista käppen, där man fick med det sköna backdropet.
P1200888
Idag från Wengen där vi haft en lugn dag och bara kollat DH-racet.
P1200889