Updatet från Wengen

Ledsen att jag inte hunnit med en uppdatering efter Wengen, men det har varit fullt upp. Kom hem till Engelberg sent i söndags och sedan har jag och Matilda haft SVT på besök för ett litet hemma hos reportage, så har varit relativt fullt upp. Men det kan nog bli lite roligt så håll utkik framåt. Så i igår var vi uppe och visade berget och åkningen, vilket visade sin bästa sida med en magisk dag. Apropå besök så har jag även sedan Wengen racet Andreas nere på besök och han kommer hänga på ända fram till över Schladming, allt för att toppa så bra som möjligt inför Kitz.

Wengen då? Jag är faktiskt relativt nöjd med åkningen i stora drag. Slutade dock bara upp med en 13:e plats, men var ett tajt race och jag känner att jag nu i efterhand ändå kan glädjas åt det och det kändes som ett steg åt rätt riktning. Behöver ändå något resultat i ryggen för att kunna ladda det där lilla extra. Var även kul för laget att vi fick in lite bra resultat och visade att farten självklart även finns där i år. Jens som slutade upp på en 4:e plats och Andre 7:a, där bägge sätter ner dom 2 snabbaste tiderna i andra åket. Jag tror detta kan lyfta laget på ett positivt sätt framåt.

Nu ska jag sova efter en lång resa och intensiva sista dagar.
221
Blandade gobitar från Wengen. Såg ut att vara rätt snöigt ändå.
Untitled
Andre och Jens i ledarboxen och Matilda och Andreas som heja på på bästa sätt. Ska dock nämna att min tredje suporter på plats, brosan, nog agera bakom kameran på denna bild. Så jag hade bra stöd på plats.
P1200946
Engelberg igår, wow!
P1200942
Matilda, Andreas i sällskap av SVT, en reporter och kameraman.
P1200961
Kul att visa Andreas åkningen i Engelberg också.
P1200932
Även om han åkt mycket skidor så var det första gången med riktigt offpist. Vilket hans ben även fick känna av efter några åk, haha kul att äntligen få knäcka coach tillbaka.

P1200973
Lite suddig bild, men jagade denna sköning i backen igår för en bild. Vi hade i alla fall runt -15 grader och denna fräsare gled runt utan hjälm, med lagom frostiga toppar, ajajaj.
P1200978
Men om man är så här hård, med ciggen i mungippan, så är det inga problem;)
P1200980
Matilda nöjd med dagens sista Laub.
P1200989
Detta kallar jag uppslutning och pepp, coach och kameror på nära avstånd. Andreas gav igen på Matilda från dagen och lät henne grisa ut benen rejällt, jag klara mig och fick nöja med med lite mer explosiva övningar.
Untitle1d
Om Matilda körde längre set, så körde jag reps om 4 och tryscha rejällt i det jag gjorde.