Åt rätt håll

Idag var det vinter på riktigt, vaknade upp till runt -15 grader och stålande solsken. Snön verkligen gnistrade på träden och taken runt hotellet. Så var en härlig dag att glida ut och träna på. Hade ju gärna haft mer av detta, ser dock inte ut att hålla i sig tyvärr. Imorgon ryktas det om plusgrader igen.

Lämnade även dagens träning med en skön känsla i kroppen. Det som under senaste tiden lyst med sin frånvaro, tycker jag verkligen har börjat komma tillbaka senaste två dagarna och framför allt under dagens träning. Jag har verkligen gott in med 200% fokus och inställning om vad som behöver göras och jag har fixat det. Om jag sa att träningspasset i Waidringen var det sämsta på mkt länge så kan dagens pass istället varit det bästa på mkt länge, vilket glädjer mig mycket.

Skärmavbild 2016-01-22 kl. 21.05.57
Här är en liten del av reportaget SVT filma I Engelberg då dom gjorde en intervju med Matilda inför deras premiär i Andorra som var idag. Gå in och titta här. Nu gick inte dagens premiär som planerat för Matilda då hon blev 9:a, men hon får en ny chans om någon vecka i Chamonix. Det var dock många andra svenska framgångar med Kristoffer Turdell som vann skidklassen, Evenlina Nilsson som blev trea på damsidan och Christoffer Granbom som var två på snowboard. Så Sverige är starka på freeride, vilket är sjukt kul. Se mer här om ni vill.
P1210270
Dagens träningsarena i Kirchberg
P1210275
Kanonerna i backarna bredvid gick på fullt varv, dom ligger en del efter i snöproduktion snö fortfarande.
P1210273
Andre knäpper pjäxorna på toppen
P1210287
Jag stå och funderar och lägger en plan uppe på start, spanar ner över banan.
P1210284
Mange hyfsat nöjd med vad han såg på träningen
44
Jag och Andreas körde sedan lite raceprep fys för att slå på systemet lite extra. Olika hopp i olika riktningar. Här ett kort sidohopp med kort reaktionstid i landningen för att sedan trycka snett framåt
33
Här ser man kanske bättre, sidohopp, ladda och snett framåt.
55
Här kort och snabb utfallssteg samtidigt som hantlarna får kraft från häften till raka armar och sträck. Raka, sida, rotaion.