4:a i Kitzbühel

Efter en lång och hektisk dag kom jag just fram till Schladming, dit vi drog direkt efter race i Kitzbühel. Så helt slut och dags att lägga sig så snart som möjligt. Vilket fall, dagens tävling blev ett stort fall i rätt riktning och jag är superglad med åkningen jag visar idag. Alltså, ni anar inte hur utmanande backe och banorna var idag. Backen lutar åt allt och alla håll, gravitationen känns som den aldrig drar dig åt rätt håll och på råga på det var det relativt isigt och stundtals svårt med greppet. Därför är jag extra glad att jag lyckades ta med den åkning jag visa upp under senaste två dagarnas träning då det lossnade lite för mig. Så en 4:e plats att vara stolt över idag… Dock ska ni veta att jag njöt och trivdes på start inför andra. Jag kände igen mig lite från ifjol och var nöjd att jag gett mig chansen att åter igen få va med och göra upp om det i Kitz och det var med den inställningen jag hoppa ut. Att jag verkligen skulle ge allt för att försöka vinna igen, för jag vet hur sjukt stort det var ifjol. Jag tycker jag tryckte på så gott jag kunde och gick för det, men idag var 3 grabbar helt klart bättre än mig så blev ingen vinst eller pallplats för den delen heller.

Nu är det dags att fortsätta på samma spår så tar vi oss an Schladming tisdag kväll.
44
Kändes som man var mer i luften än på snön idag;)
P1210436
Tur att Kristoffersen är bättre på att åka skidor än att ta kort, jag bad han ta en bild på lottningen igår, men fokus satt ju lite så där kan vi väl hålla med om… Eller i och för sig hade det varit bättre om det var tvärtom;)
P1210431
Backen igår under lottningen ser verkligen mäktigt ut, från denna vinkel ser man lite hur den lutar åt alla möjliga håll.
P1210443
Som vanligt skön inramning på lottningen dagen innan.

Såg även detta Svt klipp där jag visar receptet till ett bra Kitzbühel race;)