Slalommånaden slut

Då var slalom månden över, januari har kommit till sitt slut och det var inte med någon särskilt skön känsla i kroppen jag checkar ut januari. Det är gårdagens grensling som fortfarande sitter fast på näthinnan. Så typiskt då jag precis hittat tillbaka i åkningen, började känna självförtroende och ett till resultat kändes relativt viktigt för att fortsätta rida på vågen och toppa formen ytterligare några snäpp. Istället nollställs allt lite nu och jag är tilbaka 2-3 steg igen. Även om åkning som sagt hittat tillbaka, men självkänslan är mer där nere. Men jag gillar det jag såg igår, jag hoppar inte ut och försvarar och tar det lugnt i andra, utan jag försöker trycka på och ge allt jag har även om det är riktigt och uppkört i banan. Jag behärska det faktiskt ganska bra också.

Nu kanske jag låter som jag är nedstämd, självklart är jag inte glad men just en grensling rinner av ganska snabbt då det inte är mkt man kan göra åt. Det händer bara ibland, man har millimetrarna mot sig helt enkelt. Men som sagt, det som gör att jag håller huvudet högt är att jag mer känner igen min åkning nu. Är betydligt mer jobbigt att åka dåligt och inte förstå varför.

Det som är viktigt nu är att först slappna av och ta det lite lugnt en vecka, men sedan gå in och fokusera fullt för avslutningen som kommer med 4 återstående race, med Japan först ut 14 februari. Är många poäng att fortsatt jobba för.

Är faktiskt annars kvar i området runt Schladming. Har haft en vilodag här idag och imorgon ska vi upp och träna i Reiteralm. Blir 2 dagar med träning här innan jag får åka hem några dagar.

För övrigt så slängde jag upp en liten film på Insta hur jag kände mig igår kväll, som ni kan se här.
Skärmavbild 2016-01-27 kl. 20.46.08
En ganska skön aggressiv och bestämd ingång
Skärmavbild 2016-01-27 kl. 20.46.38
Som slutar upp så här, tråkigt!