GS comeback

Vakna upp i Engelberg idag, drog hem en dag tidigare än planerat från Reiteralm, av två anledningar. Matilda vill gärna att jag lyfter fram den ena mer, men i alla fall. Prognosen visade regn och dåligt väder i Reiteralm idag, så kände att jag gjorde bäst att mjölka ut det mest ur gårdagen för att sedan åka hem. Den andra är att Matilda fyller 30 är idag, så tyckte också det var trevligt att hinna hem till dess.

Vilket fall, gårdagens var väldigt fin i Reiteralm och det kände skönt att få köra ett träningspass och blåsa bort allt negativt från Schladming och bara ta med det positiva. Vi körde en slalomträning tillsammans med damlaget som var på plats och förberedde inför tävlingarna i Maribor i helgen. Så var kul att hinna träffa hela det gänget och köra ett pass tillsammans. Åkningen gick bra och lätt men det var inte gårdagens höjdpunkt, utan det var när jag efter slalompasset dammade fram ett par GS lagg och för första gången på över 2 år hoppade in och körde i bana. Damma av kanske är fel namn, jag var förbi fabriken som bara ligger några kilometer bort och lånade det bästa och senaste som fanns tillgängligt. Något jag kan konstatera är att det har hänt en del på skidorna sedan jag senaste körde GS i bana. Skidorna var förvånansvärt lätta och svängde in ganska lätt. Vilket fall, fick jag mig 4 åk i banan, ett stort smile på läpparna och faktiskt lite mersmak. Ska nog försöka få till lite mer åkning framåt, mest för att bryta av och få lite mer skoj.
P1210490
Follow cam på Anton under gårdagens första friåk, magi!
P1210500-2
Hade finbesök av mamma och pappa igår. Dom var nere och kolla Kit/Schladming och spendera sedan resten av veckan i Schladming området för lite fin skidåkning.
P1210505
Ingen vanlig syn.
P1210506
Som sagt, Atomic frabriken ligger i Altenmarkt bara några kilometer från Reiteralm. Hade velat fota mer där inne, men det är lite känsligt. Finns mkt kul man skulle vilja visa.
P1210509
Atomic Strasse
P1210514
Tack och hej, Engelberg nästa