Åkning och 30-års fest

Söndag och en skön sportförmiddag med damernas SL från Maribor följt av herrarnas GS från Garmisch. Sedan ska vi nog försöka komma upp på berget och åka lite, eller snarare spana in hur det ser ut. Det är storm, snöigt och dimma, men är alltid kul att se hur mkt snö det kommit och ha lite koll på vad som händer på berget.

Gårdagen försvann helt bort pga lite 30-års firande för Matilda. Jag var tokseg och trött hela dagen igår, så skönt att vara på banan idag igen. Fredagen och åkning innan festen var dock superrolig. Fint väder, bra sällskap och supernsabb snö så man typ kunde köra SG svängar nerför Steinberg.

Jag har köpt en ny kamera från Ricoh som kan filma 360, som jag testa lite i fredags. Har dock inget bra mount ännu så åkte runt och höll i den. Hade även inte bästa upplösningen vilket inte var ett vinnande drag, då kvaliten vart så där. Så valde att inte göra något med filmerna utan körde bara några screenprints som ni kan se här. Inte knivskarpaste kvaliten dock. Ska dock bli kul att försöka filma lite mer i dagarna, är helt såld på 360 konceptet.
1

2

3

4

5