Va fan hände!

Haha igår nämnde jag ju att det var en grym sportsöndag, det blev ju inte så tyvärr då både slalomen och GS blev inställd, tråkigt! Åkningen igår var inget heller att hurra för, det såg dock lovande ut då det från 2000m och uppåt snöade på ganska bra, så förhoppningarna för idag växte och var ganska stora…

Men jag började typ gråta när vi kom upp imorse och möttes av att det typ spöregnat nästan hela vägen upp till toppen under natten. Så det var långt ifrån bra idag. Jag skulle nästan kunna säga att det var topp 3 oskönaste underlag jag testat på utanför pisten. Benbrytar snö delux. Ni kan spana in Matildas Instagram om ni undrar hur det såg ut. Så ett åk en lång kaffepaus senare var det bara dra ner mot byn igen för en betydligt bättre aktivitet. Fotboll.
P1210532
Var ju i alla fall kön väder och det såg fint ut på bildernaa, men där stanna tyvärr allt positivt.
P1210534
Matilda kunde bjuda på ett smile i alla fall.
P1210537
haha Oskar på väg bort för att kolla om lavinkäglan var skönare att åka i. Den nivån var det på det hela. Den var dock inte tillräckligt slaskig för den skulle vara att föredra.
P1210520

P1210527

P1210549
Jag har kört på Vantage 100, 188 cm lång senaste dagarna då det som sagt varit mindre snö. Riktigt fina lagg som jag nog kommer åka mer på framåt, går att ladda bra med då dom har fint stöd med carbonkonstruktionen och är lite smalare.
F23B6183
Gårdagens lunch/snack efter backen. Matilda drog ihop en fin äggmacka och en god smoothie som jag lyckades föreviga fint på bild.
F23B6193
Sedan följer några bilder från gårdagens gympass
F23B6208
Detta är inte samma bild som ovan, jobba samma övning men med olika fotisättningar. 3st per punkt på mattan.
F23B6212
Lite klassiska armhävningar med gummiband åt olika håll.
F23B6223

F23B6215
Fokus, bra ljus, Nocco och bra tryck i biceps;)