Mot Japan och Korea

Då var tiden hemma över igen, känns som jag knappt fått va hemma denna vinter. Vilket fall, sitter på Zurich flygplats och väntar på flyget mot Japan och Tokyo via Köpenhamn. Vi flyger dock över tidigare än planerat mot Japan så när vi landar i Tokyo kommer vi direkt flyga över mot Seoul och Korea för att under 2-3 dagar spana in nästa OS området. Åka lite skidor i backarna och göra sig lite hemmastad med området. Sedan är det tillbaka till Japan för förberedelser inför kommande WC som vi har där 14:e februari.

Så för mig känns detta som en spännnande resa, två ny länder att checka av, det händer inte så ofta. Så om ni har bra tips är det bara slänga upp i kommentarsfältet. Vi kommer hänga i Tokyo någon dag och sedan åka skidor i Naeba.
P1210581
Extra frulle på flygplatsen
P1210571
Gårdagens var väldigt lugn, packa vila och se till att hänga med Matilda. Vi har båda ganska intensiva scheman framåt, tror vi hinner ses en dag efter Japan innan vi drar mot olika håll igen. Så närmsta 6 veckorna kommer bli ganska lite tillsammans.
P1210552

P1210558

P1210575
Hann med en trevlig middag på Ski Lodge igår innan vi båda drog iväg idag.