Perfect combo

Igår var solskenet tillbaka över oss och det bjöds på en riktigt fin dag. Få det var GS på morgonen fick vi slalomåkare vänta lite med träningen vilket gav chansen till lite grym uppvärmning på morgonen. Jag och Bäck drog ut när liften öppna vid 08 och körde 3 magiska åk i skogen innan vi var tvungna att ge oss, jag hade velat fortsätta hela dagen. Typ ingen annan som körde utanför pisten så hade ju hela stället och ändlös med skog för oss själva. Snön var inte lika djup då den satt sig lite mer, men snabbare och mer lekfull så man fick mer fart i skogen, lite mer i min smak. Har bara ett ord för det, magi!

Sedan tog vi en andra frukost och lite påfyllning innan vi rulla bort mot träningen. Det roliga var att den inte heller var så illa. Dom hade jobbat stenhård med att schakta bort den mesta snön så fick hade en hyfsad bas att köra på och kontrasten mot morgonens skogsåkning till att hoppa in och attackera i banan är perfekt. Nästan lika roligt i banan;) haha är ju bara för det gör jag ju typ 150 dagar per år, men dagar som igår är guld värd, när man känner att det är vinter på riktigt och solen skinner över oss.

Idag är det vila och resa över mot Naeba.
P1210988
Vi satt och övervägde på frukosten igår innan vi drog ut, ifall vi hade krafter för några friåk innan träning osv. Men till slut kom vi fram till att de nog var bästa uppvärmningen;) Sedan när man bor så här nära liften så finns det ju inte bättre tillfälle, vi bor på baksidan av gondolen. Så på 1h mellan 8-9 hann vi loopa 3 åk och typ 2000fhm.
P1210961
Sedan gjorde vi lite av en fuling vilket man nog hade blivit avrättad för hemma i Europa men kommer undan med när man är turist. Vi var inne och fixa hyrskidor till Bäck vilket dom glatt låna ut gratis för vi är ski team Swe, när vi sedan kom ut hade kön fyllt på men vi ställde oss lite ovetande bland dom första. Inte ok, men ingen såg särskilt sur ut för det.
P1210963

P1210969
Bäck rekar kommande terräng
P1210979

P1210987
Det här kallar jag puderfokus
P1210996
Kaffe och omladdning för slalompasset. Älskar dessa burkar, som kommer ut varma ur maskinen.
P1220036
Mot träningen
P1220005
Träningsbacken
P1220012
Övre delen av träningsbacken som är ruggit flack och något vi försökt träna nu då Naeba också ska vara lite av en parkering.
japan1

Några skärmdumpar från min filming på träningen igår. Jag bemästrar inte riktigt 360 editeringen ännu, så kan inte bjuda på det ännu. Tror det är Imovie som inte klarar det. Har dock kommit på ett smart sätt att bjuda på det lite, som ni kunde se på insta och facebook igår. Göra skärminspelning när jag kollar i programmet på datorn, där kan jag styra och byta vinklar.
japan2

japan3

För övrigt bortsett från att kvaliten inte är knivskarp ännnu, men hur sjukt är det inte att det typ är som kameran flyger framför mig. Den sitter på huvudet i ett go pro fäste men blir ändå så här.
P1220016

P1220021

P1220040
Alltså spana in detta fält, en hemmagjord pillowline…. Finns risk att det skulle rasa, men hade sett cool ut på bild.
P1220046