Tung jetlag

Fasen var länge sedan jetlagen tog mig så hårt, känner mig helt knäckt och är typ yr i huvdet av trötthet. Är dock rätt disciplinerad och tillåter inga powernaps under dagen så här första dagarna, för man ska komma in i rytmen så snart som möjligt. haha när jag tänker efter så hade jag i vanliga fall kunnat vara rätt seg ändå efter en dag som idag. Gick upp vid 06, var på liften 08.15 och körde 5000fhm fram till lunch innan jag drog ner. Åt lunch och fixa massa grejer framför datorn innan jag vid 16 tiden drog till gymmet och körde ett hyfsat styrkepass. Så kanske befogat att vara lite trött.

Nog om allt detta. Skidåkningen var fin idag också, drog upp själv på första liften men som vanligt stötte jag på ett större gäng kompisar uppe på toppen innan jag skulle droppa in, så fick roligt åksällskap.

Skönt att vara hemma och ladda batterierna lite. Imorn drar jag iväg igen och flyger under eftermiddagen upp mot Stockholm för att dra igång förberedelserna inför tisdagens race. Ringde och fixa lite nya skidor idag, som Atomic tagit fram och tror kan passa fint för tisdag/parallelen. Så kommer upp med tunga artilleriet. Jag är sjukt taggad!
P1220204
Molnen låg något lägre idag, så hade sikt i dom flesta åken idag.
P1220207
Magisk vye från toppen av Laub
P1220208
Där Johan Jonsson är på väg att droppa in.
P1220251
Jag avsluta dagen nere i ”hemliga liften” som den kallas, inte så hemlig, men lite cool då den typ är obemannad och oftast rätt tom på folk en dag som denna.
P1220260
Snyggt när man bryter igenom molnen.
P1220270

P1220239
Snön var fin nere bland buskarna, kolla min Instagram för liten film. Jag gillar designen på nya stället, eller rättare sagt overallen från JL. Har åkt med den senaste två dagarna.