Parraträning i Saltis

Som sagt skönt att vara i Stockholm, igår fick jag lite tid över att fixa massa med lite viktiga saker och flög runt på stan under dagen. Sedan hade jag tid att träffa lite kompisar över en AW, jag tränade faktiskt en snabbis innan så är fullt berättigad att kallade AW;) Idag drog vi sedan ut till Saltsjöbaden för parra träning. Dom ska ha ett ungdomsrace där imorgon med parallell, så vi kunde använda deras startgrindar där vilket var perfekt. Annars kul att vara tillbaka i Saltisbacken, var galet länge sedan jag åkte skidor där. Om jag inte minns helt fel, så gjorde jag en av mina första riktiga tävlingar i den backen när jag var 6-8 år gammal. Fick min första pokal som jag fortfarande minns hur den ser ut, typ som ett silver vinglas, och det var över 20 år sedan.

DCIM100GOPROGOPR0500. D
Hann med en lite jogging tur längs vattnet igår. Underskatta dock vädret så blev sjukt kall i min tunna jacka och keps.
DCIM100GOPROGOPR0509.
Stopp för en bild vid stadshuset. Sprang även förbi Noccos kontor på väggen och sa hej, med mig därifrån fick jag nya Nocco fokus som jag sprang med hem till hotellet. Om jag var kall sedan innan, hjälpte inte det att springa med en metallburk, fingrarna blev som is tills jag var framme,haha.
P1220295
Andre och Anton i framsätet på väg ut mot saltis
P1220301

P1220306
Fick gott sällskap på träningen av Markus som jag typ känt och varit kompis med sedan den där tävlingen i Saltisbacken för över 20 år sedan, vilket är kul när man tänker tillbaka på. För det är just många av dom man träffar genom skidåkningen när man var barn som man fortfarande är närmast kompisar med… Som ni ser har jag även något nytt i bilden. Första träningen med nästa år Atomic design, där dom bytt färgerna mot i år. Allt som är rött blir vitt och så tvärt om. Stilrena och snygga!
P1220297
Hade flaggor av klass idag;) Även om vi körde i Saltis så var det DIF Alpina som stod för flaggorna, inget mig emot,