Raceklar!

Kom just tillbaka från gymmet, var uppe en sväng på Nordic Welllnes och körde lite raceaktivering för imorgon. Så nu ska vi vara redo. Tar en lunch och flyttar sedan över mot Hammarbybacken och Park Inn där vi ska bo över racet. I eftermiddag är det presskonferens och sedan ska jag gå på lite fotboll. Då vi bor så nära Tele2 går jag nog upp och kollar Djurgården lirar cupmatch mot Ljunskile ikväll.

Hade annars ytterligare ett bra träningspass ute i Saltisbacken igår. Ni kan se kort film längre ned.
Untitled
Såg dessa bilder på facebook igår på arenan, så stal lite bilder, men jäklar va fint det ser ut.
P1220308
Var en sväng på stan igår och gick in på J.Lindeberg butiken på Biblioteksgatan. Där hitta jag mig själv på väggen i den nya hörnan där dom just släppt nya aktivewear kollektionen med träningskläder. Nedan kan ni se en liten film från när vi fot och filma den i Zermatt i Augusti.

Jag gillar ändå trycket i bicepsen där i bild;)
P1220310
Har varit flitig på Reload nu i dagarna. Gäller ju att ladda upp på bästa sätt.
P1220318
På väg ut till träningen igår kväll.
P1220322
Backen och banan

Hargin saltis from Mattias Hargin on Vimeo.