Lunch på klostret

Haft en ganska speciell dag. Jag och Matilda har planerat och styrt lite inför en kommande stor dag som smyger sig på oroväckande snabbt, alltså jag menar i planeringssynpunkt annars ser vi självklart fram emot det. Jag pratar om vårt bröllop som är några helger bort. Idag träffa vi i alla fall munken som som ska viga oss, åt lunch tillsammans med honom och några andra präster på klostret här i Engelberg. Klostret är för övrigt sjukt mäktigt, stort och fint, så kul att få se från insidan. Sedan var vi uppe i Kapellet och körde lite träning hur allt ska gå till däruppe.

Det komiska var att allt detta var planerat att ske imorgon, men efter jag kom hem från Alaska och såg att SM-slalomen var flyttad till på fredag istället för lördag, så blev vi tvungen att panikboka om detta. Så nu är det klart, så imorgon kan jag flyga mot Sverige och vidare mot Funäsdalen för att köra SM-slalomen.

Så nu är det packtime igen… Vet inte vad jag ska säga om det faktiskt, är så sjukt sugen att bara vara hemma.
P1240620
Löpning från igår faktiskt, imorse var det gymmet som gällde.
P1240630
Utanför klostret, som ni ser är ganska stort
P1240635

P1240637
Ville inte fota så mkt från insidan, kände osäker på hur mkt man får visa… Säkert inga problem alls.
P1240639