Tillbaka i Schweiz

Har varit lite tyst här senaste dagarna. Går väl lite hand i hand med min energi och den har inte riktigt funnits där under veckan, kanske var svensexan som ändå tog ut sin rätt, haha.

Vilket fall ska jag summera lite snabbt. Börja med GS comebacken som kanske gick så där men som jag aldrig fick slutföra den riktigt heller. Klev ut under onsdagens tävling med 83 på bröstet, men blev förvånad av hur pass bra det ändå var i banan med det höga nr. Dock klara jag inte riktigt målet att ta sig in topp 30 för att få slagläge, utan var 80/100 för långsam och låg istället på en 50:e plats, så som ni hör väldigt tajt race i. Jag lärde mig dock av det jag inte gjorde tillräckligt bra i första och klättrade ytterligare i andra och slutade på en 38:e plats. Så till dag 2 kände jag mig taggad att höja mig ett snäpp och gå för topp 30 igen, det blev tyvärr inget race andra dagen då det kom snö över natten och ställde till en hel del med underlaget. Så var helt enkelt inte möjligt att genomföra tävlingen. Tråkigt men var också lite glad för att slippa utsätta mig för det höga nr i dom dåliga förhållandena. Även om man kunnat hoppats på mer så var det ändå lite rolgit att köra GS igen, men nästa gång skulle jag dock föredra att göra det i en något mer utmanande backen, ni kan se bild nedan så förstår ni vad jag pratar om.

Sedan igår var det SL tävlingen där jag slutade upp på en 5:e plats, så min statisk från Lindvallen håller i sig, för är runt där jag brukar hamna. Tycker annars det var kul att se många yngre som visa prov bra åkning igår. Efter middagen kunde jag sedan hoppa in i bilen och rulla ner mot Stockholm, för att idag flyga ner mot Schweiz. För har lite att fixa i veckan inför kommande bröllopshelg.

Planen idag var att fixa några sista grejer i Stockholm innan flyget gick, bland annat att klippa mig. Men när jag vakna i morse stötte jag på några småproblem men som i slutändan löste sig på ett nästan bättre sätt.

1. Skulle checka in, då inser jag att min biljett var bokad till dagen innan, alltså fredagen och inte lördag. Så med viss panik går jag in och söker nya flyg, inte helt lätt men där jag i slutändan hitta ett flyg en timme innan det planerade. Inte helt gratis men ändå skönt.

2. Sekunden senare ringer frisören och stället in då hon blivit sjukt. Men som tur var efter lite meck hittar dom en ny tid och jag får lägga benen på ryggen för att hinna dit. Så som tur var fick jag till klippningen och kunde bli fin inför nästa helg.

Så nu i slutändan löste sig allt rätt bra och jag är tillbaka hemma.
P1240841
GS nrlappen. Haha, kändes lite intressant att börja om i FIS och starta bland dom sista igen. Dock tror jag det var 140 på start, så sist var jag inte.
P1240838
Tävlingsbacken upp till höger. Den ser nästan brantare nu på bild.
P1240839
Dag 2 där vi vakna upp till nysnö.
P1240849
Igår och slalomdagen. Även här är det väl inget riktigt hang att tala om.
P1240850

P1240852

P1240853

P1240855
Klev upp tidigt imorse för att få röra på mig lite innan resan. Riktigt skön morgon i Stockholm.
P1240857
Dom här känner ni igen va??
P1240859
Fick bli lite trappintervaller. Faktiskt för jag var för slö för att dra ut på en löprunda som jag tänk. Så ville stöka av det snabbare, så värmde 10min innan jag blåste ur med några rundor. Jag fick dock lite energi av det och kosta även på mig en 15 min nerjogg, så slutändan blev det ändå ett ok pass.
P1240861
Sedan förbi hos J.Lindeberg och fixa lite sista grejer med outfiten
P1240872
P1240881
Magisk ljus under inflygningen
P1240897