Planering och puder

Är inte på tå med skidåkningen för tillfället, har lite annat att tänka på i dagarna. Så imorse när vi vakna vid 8.30 möttes vi av ett sms från en kompis ”det är blått på toppen, dags att vakna”. Så både jag och Matilda kände det var läge att dra upp en sväng för att få lite åkning, så högg med oss något att äta i liften och kasta på oss prylarna. Kom sedan upp och fick två fina åk i Steinberg innan snö värmde på och vädret drog in igen. Bra start på dagen! Imorn väntas faktiskt mer puder och solsken, så får väl köra något liknande då bara att man ställer klockan något tidigare.

Apropå väder, försöker undvika väderprognosen för kommande helg då jag vet att man inte kan göra något åt det, så onödig sak att stress upp och lägga energi på. Jag glömde dock av mig idag, då jag ville spana in snöfallet och prognos inför imorn. Då råkar jag även se det utlovade prognosen inför helgen… Det skulle jag inte ha gjort. Vi kan säga så här, det är inte riktigt det vädret man har önskat. Men kan hända mycket tills dess, så det släpper vi nu igen.
P1240919
Uppe på toppen med solen som bryter genom molnen.
P1240920
Matilda, Johan och Oskar
P1240930
Och självklart jag;)
P1240935
Vi körde faktiskt kallsnö hela Steinberg till att börja med.
P1240900
Försöker ta en lite lugnare period med träningen, men blir några pass här och där.
Untitled
Två boll övningar, kast uppåt
Untitled1
Och kast nedåt
F23B6310
Fått ett par nya skor från UA jag kör med på gymmet. Som vanligt jäkligt smidiga och sköna.
F23B6312

F23B6423