Puderhets

Wow vilken dag det bjöds på idag. Skidåkning fram till lunch med 3 fina åk i Steinberg med riktigt fin puder. Sedan lite fix och trix innan vi mötte upp dom först gästerna för helgen som började dyka upp idag, främst familj. Galen mix att ha vinter och kallsnö uppe på berget och nere i byn t-shirt och shorts väder. Dock ser ni hur snabbt det ändras, igår snöade det ju nere i byn.
P1240970
Det sprack upp lagom till öppning och bjöds på fint morgonljus över byn.
P1240976
Spänt gäng nere vid liften innan öppning. Var oväntat mycket folk idag för att vara mitt i veckan i april. Men alla local och folk i närheten hade tagit ledig då dom visste att det skulle vara bra, det är hängivet. Så imorse var det faktiskt ganska bra puderhets för att vara April, många rutinerade som ville lägga första spår.
P1240978

P1240985
Oskar och Marc Gisin nere i Steinberg.
P1240988

P1240999
Haha lite rolig bild ju på mig och Matilda.
Untitled4
Här två bilder Oskar tog på mig under dagen.
axelsson_johan-21191
Och här en Johan Axelsson knäppte. Som ni ser fin kvalite på snön. Skönt att bränna runt med två grymma fotografer som även åker snabbare än dom flesta (inte mig) på berget… Ok jag måste erkänna att Oskar brände om mig under dagens först åk, haha. Nej men kul att bränna tillsammans och sedan när man ser något bra, bara dra upp kameran och smälla av någon bild utan att det tar för mycket tid. Lite så som jag jobbar med bloggbilderna, skjuter från höften i farten.