MM Invitational

Igår gick MM Invitational av stapeln här i Engelberg och vilken dag och tävling det blev. Sjukt rolig blandning mellan allt från proffs till helt nybörjare som hoppa in i banan för första gången och visade prov på överraskande bra åkning. Tror det var många som fick lite blodad tand för att köra mer bana, vilket är kul att se.

Det slutade sedan att mitt lag vann tävlingen vilket kanske inte var tanken, alltså att vinna sin egen tävling. Fick en hel del gliringar att jag toppat mitt eget lag osv. Ofta så förlorare låter;) Var mer att alla min lagkamrater överprestera och tog hem viktiga segrar hela dagen, framför allt Matildas lillebror Ruben på 6 år som visade prov på grym åkning. Vinst, men viktigast en väldigt rolig dag… Idag är dock en än mer spännande dag!!!
F23B6578-2

F23B6562

Untitled7

Untitled9

Untitled8

Untitled6

Untitled10

Untitled5

F23B6616

F23B6671

F23B6694
P1250222
Kolla skidorna Atomic fixa till Matilda för tävlingen, med våra namn under, så fin bröllopspresent