Nygifta!!!

Vilken jäkla bröllopshelg det blev, magisk fest. Känns lite tomt nu när alla lämnat Engelberg igen, jag och Matilda sitter och går igen bild och annat roligt material från helgen och är mycket nöjda och glada. Framför allt glada att så många vänner och familj orkade resa hela vägen ner till Engelberg och dela denna helg med oss, ni är så jäkla grymma allihop, stort tack för det.

Och som ni nog förstår så gick själva vigseln bra, båda sa ja, så nu är vi äntligen gifta jag och Matilda. Jag skulle kunna skriva sidor om hur mycket jag älskar Matilda och hur glad jag är att ha henne vid min sida, men spar dom orden till henne istället.

Här är några bilder från i lördags där Stefan Hellberg har tagit alla utom en. Stefan är en tidigare skibum från byn men som nu bosatt sig i Luzern och är bröllopsfotograf på heltid. Spana in hans sida för andra magiska bilder och här framåt för fler fina.
Untitled

IMG_4654
Den här bilden har dock Jens Byggmark eller hans tjej Michaela tagit.
011

Untitled1

023

026