Galna väderomslag

Känner mig minst sagt sliten efter helgen, lite som luften gått ur, så vill helst bara ligga på soffan och vila upp mig. Det har dock snöat extremt mycket sedan i fredagskväll uppe på berget och för den delen även hela vägen ner i byn sedan i lördags kväll. Så igår efter jag vinkat hej då till dom sista gästerna och jag i samma stund såg att det började spricka upp på berget, kunde jag inte hålla mig. Sprang faktiskt hem, rakt ner i källaren och drog på mig skidkläderna innan jag hoppa på liften och mötte upp ett gäng som redan var uppe och körde. Man kan säga att jag inte ångra mig, då det visade sig att faktiskt vara ett av säsongen största dump. Toppen var dock än så länge stängd, pistörerna vi mötte meddela att det låg 1m nytt där uppe. Så vi fick nöja oss att dra ut mot Laub, ett Laub som härom dagen stora delar var grönt men nu gick att köra utan att i stort sett gå på sten. Köra Laub 25 April är rekord för mig, kändes snarare som en full vinterdag då det var riktigt kallt och snöigt.

Idag sitter jag lite i samma sits, vill bara ligga och slappa, men jag vet att chansen till magisk åkning om dom öppnar hela vägen upp är väldigt stor. Så min FOMO (fear of missing out) är extrem, jag vet inte vad jag ska göra. Det ska dock snöa mer i eftermiddag och imorgon och sedan spricka upp, så kanske spar mig tills dess…
P1250256
Liften upp mot Laub var stängd till en början, så var till att gå en bit för att nå upp. Med en festhelg i kroppen, kändes det som jag hade tjära i lungorna. Andades tungt av minsta aktivitet.
P1250260

33

22
Jag filma med min 360 kamera, så här ett skärmdump. Kvalitén när det inte är sol blir dock inte så skarp, så filmen blev inte så roligt.
P1250270

P1250284

P1250292
Johan ser ut att ha lite svårt att andas med med ett stort smile;)
P1250294
Oskar nöjd i botten av Laub.
P1250295
Vi hade en ganska lång hike från Laub till liften men helt klart värt lite slit.
P1250299
Kurt på väg hem efter en bra dag. Är så nice att bara hoppa på cykeln och rulla hemåt.