Säsongsavslut på topp!

Imorgon lämnar jag och Matilda Engelberg för ett litet tag. Så har försökt packa och röja lite i veckan men det har väl gått så där då skidåkningen varit för bra. Men idag är det dock läge att ta tid åt lite tråkigare saker.

Åkningen igår var dock magisk, vi fick några fina Steinberg och även ett Galtiberg med kallsnö hela vägen ner till stugan för er som vet vart den ligger. När man trodde man tappat skidpeppet för säsongen, så är det helt plötsligt tillbaka på topp igen och man vill bara ha mer. Igår blir dock sista dagen med åkning i Engelberg för min del denna säsong, så känns vemodigt att få vänta ända tills okt/nov innan man åker Steinberg igen. Mest troligt även sista dagen på snö för säsongen, en lång men härlig säsong. Jag känner mig faktiskt ganska redo för sommar nu också.
34
Tre skämdump från Go Pro:n
35

36

P1250381
Oskar njuter framför kameran denna gång
P1250391-3
Och här Matilda som alltid är framför kameran och sällan bakom.
P1250397
Nere i Galtiberg där man får börja hitta lite mer alternativa vägar ner.
P1250399

P1250402
Vi valde vägen där man måste gå ner en vandringsväg ner i skogen, en cirka 20-30min hike.
P1250403
Vi mötte denna sjukt coola farbror, som gått hel vägen nerifrån byn för att gå upp och kolla till stugan som ligger strax innan där hiken börjar. Tror han har ansvar för stugan under sommarmånaderna då den är öppen, så han skulle upp och börja preppa den. Hans outfit och hela han var bara 100 poäng rakt igenom.
P1250405

P1250410

P1250414
Oskar längst ned på goldbanan. Vi gick genom skogen från kullen upp till vänster i bild.