Körning mot Stockholm

Hade en grym körning upp mot Sverige igår, drog vid 04.00 från Engelberg och var uppe lagom tills det var sängdags igår kväll. Så skönt att klara av det under dagen och inte störa sömnrytmen med en nattkörning som jag annars gillar.

Idag har det varit relativt lugnt, där jag Matilda försökt njuta att vara tillbaka i stan, är ju egentligen typ oktober senast vi var här tillsammans. Vi skulle starta dagen med en bättre brunch, men då det visa sig att det vara 40min väntelista fick vi ändra planerna men fick oss en fin frukost ut ändå.

Sedan blev det ett lättare träningspass vilket kroppen behövde. Veckan innan bröllopet hanns det inte med och även inte veckan efter då det fick bli skidåkning och lite vila istället. Så det var skönt att röra på sig lite igen. Jag har annars satt som mål att ta det lite lugnare nu i Maj, vänta med att kickstarta träningen för tidigt, och ge utrymme till lite mer vila. Som ni vet tränar ju alltid lite ändå, men mer att ta det lite mer på uppstuds nu i Maj för sedan hoppa in i mer uppstyrd träning från 1 Juni. Jag och Matilda ska iväg på bröllopsresa från mitten av Maj nämligen. Planen var dock att möta upp Andreas redan på måndag för att dra igång med lite rehab arbete och som sagt smyga igång sakta, men det dök upp en annan sak i sista stund så får skjuta det en vecka. Som jag sa ta det lite på uppstuds. Imorgon får ni se vad den saken är för något.
P1250454
Engelberg 04:00. Lite dålig planering gjorde att resan startade med en tankstopp.
P1250456
Soluppgång i södra tyskland.
P1250477
På gymmet idag, rörlighet och lite kärlek för höfterna vilket var mer än nödvändigt.
P1250488
Lite sköna drag
P1250483

P1250473
Sedan ett stopp hos skönaste skomakaren i stan på Tegnergatan 36. Drivs av en skön äldre Italienare som alltid bjuder på bra historier och annat gott.
P1250464
Matilda med Ferri, som idag berätta att han gjort 99 maraton i sitt liv. Att han går upp 03!! varje morgon för att hinna göra sig fin, äta frukost innan han ska vara redo att vara inne i stan och på jobbet vid 07.
P1250469
Idag bjöds det också på Whisky som tydligen skulle vara från 1963. Jag är ingen Whisky kännare, men den var jäkligt god.
P1250498
Sedan middag där jag testa at göra torskrygg med vår nya Sous vide, 50 grader i 30-40 min gjorde torsken magisk fin. Peppad att testa den med mer kött framåt.