Lördagsfix

Eftersom sommaren verkar börjat tidigt i Stockholm, så blev jag så sjukt sugen på en uppdatera grillen, så drog iväg ut mot Bromma inhandlade en. Av en ren slump stötte jag där in i Andreas och hans kollega Seth, som tydligen körde 3D funktion utbildning i området, så när jag var klar med grillköpet fick jag svänga förbi och säga några ord till gänget på utbildningen. Sedan tillbaka hemåt för att montera grillen, vilket inte är lika med en Ikea möbel montering, utan betydligt mer ologiskt och tidskrävande. Men var som sagt fint väder, så var rätt skönt att stå och svettas lite i solen.

F23B8267
Jag måste bara posta denna bild, är nästan lite stolt över min frukost. Körde lite grillat bröd i stekpannan, sedan avokado, tomat, grönkol och knaperstekt bacon, toppat med ett 63-gradigt ägg. Wow, ganska så gott och värd en lördags morgon.
15
Sedan som sagt förbi hos Andreas och gänget… Haha, kolla annonsen ner till höger, ser ut som jag letat lite grillar senaste tiden.
F23B8271
Alltså att själv få denna kartong från varuhus till lägenhet tog på krafterna. Lite för stor att kunna lyfta på ett logiskt sätt, så tur jag kört 3D annars hade nog ryggen vart paj, haha;)
F23B8277
Efter en lång dag i solen och en del fix för att ihop grillen, behövde jag ett bra mellanmål innan jag drog bort mot gymmet. En acai bowl jag köpte med från lunchen.
F23B8281-2
Men jag lyckades få ihop den och få mig en bra middag… Jag slog inte till på den dyraste och bästa grillen, ville inte bränna pengar då den bara används lite sporadiskt under sommarmånaderna när vi är i Stockholm. Men när jag nu googlar och läser om modellen jag köpte så står det så här, ”Spirit Original 310 är en klassisk gasolgrill lämplig för nybörjare”… Nybörjare!!! Jag är fan ingen nybörjare, varför sa ingen detta när jag köpte den. Jag är ju inte proffs men lätt på övre halvan på grillskalan, så kanske måste dra och byta;)
F23B8287