Badpremiär

Sitter och bokar flygbiljetter, ska flyga ner mot Monaco på tisdag, hmm min plan att hänga i Stockholm stora delar av maj brann inne lite. Berodde mest på att Andres inte skulle vara hemma i veckan så kände jag kunde passa på att hänga och träna där nere istället då, för Juni /Juli är all in med träningen i Stockholm. Andreas ska faktiskt innan han drar över mot USA, förbi Tyskland och hålla föredrag för Tyska Skidförbundet i veckan, dom har snappat upp vad vi håller på med och skrev så här typ ”vi letar efter att utveckla vår fys mer skidlik och med mål att minska ryggskador, ni ser onekligen ut att vara några steg före oss just där”. Vaket och intressant att vilja lyssna och lära vad konkurrenter håller på med.

Annars en lugn söndag där jag drog ner till Bockholmen vid lunch och hängde där i solen under eftermiddagen.
F23B8290
Skulle ta lunch med Christine och Pelle, men det såg mestadels ut så här… Haha nu var jag taskig, men man kan sammanfattas att dom hade lite att göra då alla verkar haft båtpermiär i helgen och behöver tanka.
F23B8291
Så jag kunde sitta och lugnt kolla på från sidan.
F23B8292

F23B8303
Passade sedan på att ta sommarens första dopp. Var oväntat varmt och inte så där kallt som man vill att premiären ska vara, så kanske väntat för länge helt enkelt.
F23B8298

F23B8308

F23B8325

F23B8326