Lunch på stranden

Kom ner till Monaco lagom till lunch så kastade in väskorna i lägenheten, drog på shortsen och sprang bort till stranden för lunch. Låg sedan där och läste någon timme innan jag drog mig hemåt och ut för en löptur. Körde någon konstig mix av massa olika långa intervaller, allt från 30sec upp till 4min, drog ut utan någon plan så fick bli så. Skönt att va nere i alla fall!
F23B8332
Det här gillar man… Jag vet att maten ser lite torr ut, jag beställde en pasta milanese men fråga om jag kunde ta ris istället för pasta. Det innebar tydligen att tomatsåsen försvann helt, men gick ner ändå.
F23B8334
Var rätt mycket vågor som kom in, så till och med en SUP:are som fick några åk, om än väldigt korta, en ändå.
IMG_3609
Haha måste bjussa på dessa, lite för och efter. Inte svettig och mega svettig!
F23B8338

F23B8341