Surf Maldiverna

Är framme i Maldiverna och har nu spenderat två dygn här än så länge. Vu bor på ett ställe som heter Hudhuranfushi. Väldigt nice ställe och det känns som man kommer in i det ju mer tiden går. Vi chillar, surfar, chillar och surfar, så precis som man vill ha det. Är dock lite frustrerad av att breaket på resortet har bombat rätt stort och är en relativt snabb våg in mot klipporna, så dom som har vågat sig ut har hållt rätt hög klass. Jag har fått spara mig till andra ställen vi når med båt tills swellet lägger sig lite. Igår kom vi till ett så kallat ”Beginner wave” som ligger bara 5 min från resortet, jag skulle inte vilja kalla den riktigt en nybörjarvåg, för det tryckte på riktigt fint. Dock säger dom att den är ännu bättre när det är mindre swell och då blir den sjukt enkelt. Här var det bästa att dom ända i vattnet första timmen var jag, Matilda och vår ”surf guide”, eller en kille som hänger på båten från resorten. Men han hjälpte till fint och peka vart jag skulle ligga när han inte surfa själv och jag fick en hel del fina åk, innan en annan grupp rulla in senare.

Idag ville ingen av dom två båtarna som lämnar resortet för och efteriddag till nybörjarvågen, då alla som är på resorten typ är 10ggr bättre än mig själv. Så jag fick hänga på till ett mer klassikt bryt som jag dock läst mkt gott om och som heter Jails. Det tryckte på fina vågor och dom rullade på ett sjukt fint sätt, dock var ända problemet att jag räkna till 40 andra i vattnet, och där typ 35 av dom utklassa mig. Så ni kan nog räkna ut hur många vågor jag plockade där under 2 h. Det var dock fint och nästa gång jag kommer tillbaka och har värmt igång mer, då jävlar;)

Vilket fall. Jag tänkte försöka ta semester nu och inte spendera tid framför datorn, så kommer inte uppdatera här så frekvent under veckan kanske inte något alls. Så ni får ha överseende med detta. Om jag får tid över slänger jag upp några bilder annars är vi tillbaka på fast land nästa helg och skickar upp en större update då.
DSC06462

DSC06386
Första eftermiddagen och utforskning av ön. Som ni ser är vädret lite molnigt, vilket det varit lite till och från, är dock upp mot 30 grader hela tiden så är nästan skönt att solen inte steker konstant.
DSC06384
Nya brädan från Surfers waxad och klar.
DSC06470

DSC06500

DSC06504

DSC06496

DSC06446
På väg ut med båten jag och Matilda
DSC06435
Mot ”Ninjas” som då är beginner, som ni ser ganska stora och även långa åk. Och när vi lämna och jag tyckte det var mkt folk, så var det typ 6-7 st i.
DSC06440
Och som ni ser även i vattnet vid Jails, som heter så då det ligger utanför en fängelse Ö.
DSC06592

DSC06586
Idag på väg mot nästa ställe och lite mer folk på båten
DSC06548

DSC06584

DSC06585

F23B8431
Ha det så fint så ska vi maxa ur semestern här. Instagram ska jag nog orka hålla mer uppdaterad.